Upgrade hosting platform

 
25 juli 2006

Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen en er voor te zorgen dat uw websites net zo snel blijven draaien als u dat van ons gewend bent, zijn er drie nieuwe webservers geplaatst. Eén van deze servers zal worden ingezet om vanaf augustus ook aan de vraag naar Windows based hosting te kunnen voldoen.

Webserver W01 zal worden vervangen door nieuwe hardware. Hiertoe zullen de websites op deze server worden gemigreerd naar een nieuwe server. Helaas wijzigt ook het IP nummer van de websites op deze server, waardoor we downtime niet kunnen voorkomen.

De websites zullen in de periode van 28-07 t/m 31-07 worden verplaatst. Dit zal zoveel mogelijk 's avonds en 's nachts gebeuren, waarbij een downtime van 10 tot 30 minuten kan voorkomen.

Tevens zullen al onze Linux servers worden voorzien van een 64Bit OS en worden zowel MySQL als PHP geupgrade naar versie 5.

In de meeste gevallen zult u hier niets van merken, daar PHP5 zo goed als compatible is met PHP4. Mocht uw website na de migratie toch problemen ondervinden, kunt contact opnemen met onze helpdesk. Wij zullen de problemen dan voor u oplossen. Bij de melding graag vermelden om welk account en domein het gaat en wat de foutmelding is.
 

Nu met nog meer opslag!

1000 Mb Schijfruimte
25 Gb Dataverkeer
2 Email adressen
Spamfilter
Webmail

va. € 2,99 per maand

Bestel nu!

Reseller

Meer data, minder kosten!

2500 Mb Schijfruimte
50 Gb Dataverkeer
25 Accounts
Webmail
Control panel

va. € 14,99 per maand

Bestel nu!